El Club Futbol Sala Sant Cugat és una  associació que vol promocionar l’esport a través del futbol sala. El futbol sala Sant Cugat està  format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.  A dia d’avui tenim la sort que més de 200 famílies ens acompanyen en el nostre projecte on realitzem la formació de base a través de la competició.  Formem persones mitjançant l’esport. Busquem l’adquisició de valors com el respecte, la tolerància, l’esforç personal i col·lectiu. Per aquest motiu l’equip humà és el principal actiu de la nostra entitat, format per professionals capacitats i motivats per tal d’assolir els objectius marcats. Tots els nostres tècnics tenen la formació adient pels diferents llocs de treball.

El Futbol Sala Sant Cugat és un dels clubs pioners del futbol sala català. Els inicis del club es remunten a l'estiu de 1978, quan alguns jugadors de futbol de la nostra ciutat  van decidir formar un equip de futbol sala anomenant-lo "Club Sporting Sant Cugat"

La nostra entitat organitza activitats relacionades amb el futbol sala al municipi de Sant Cugat tenint en compte uns valors de referència. Aquests valors són la participació, la formació, la convivència, la relació, la no discriminació i la integració de tots aquells que participen en elles.

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!