El club neix l’any 1988 com a club Voleibol Sarrià amb seu a les instal·lacions de Can Caralleu, i no és fins l’any 1993 que es trasllada a Sant Cugat, concretament a les noves instal·lacions de Valldo-reix i passa a anomenant-se Club Voleibol Sarrià-Sant Cugat. Uns anys més tard, al 2002, el club passa a ser el Club voleibol sant Cugat.

L’any 2006 el club fa una aposta de creixement a partir dels equips base, a través de les diverses escoles de la ciutat, per convertir-se en un refe-rent del voleibol català.

L’any 2013, el club esdevé fundador de Sant Cu-gat Creix, juntament amb altres 3 clubs esportius de la ciutat, com a entitat que vol potenciar el model d’esportista santcugatenc des de la base fins l'alt nivell. 

El Club Voleibol Sant Cugat és un club de formació de vòlei, que compta actualment amb més de 300 fitxes federatives, i que compagina la formació de base amb la competició de màxim nivell, jugant a primera divisió en totes les categories. Actualment som el club estatal femení més gran pel que fa a volum de jugadores i estructura tècnica. Alhora, el club vetlla per la formació de les seves jugadores en valors i aptituds com a esportistes, fonaments que les acompanyin també en el seu creixement com a persones.

 

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!