Des d'Aire, Escola de Circ, la nostra proposta de formació artístico-esportiva està encaminada a l’aprenentatge de les tècniques del circ al mateix temps que l’educació en valors. El treball per ràtios reduïdes i l’organització per edats, ens permet l’apropament personalitzat a cada participant.

Proposem un espai de joc i experimentació a partir de les tècniques i objectes circenses.Fem servir aquestes eines per apropar-nos a cada infant, ajudant-lo a conèixer i potenciar les seves habilitats, tant motrius com socials

Continguts

Acrobàcia de terra: Que els infants experimentin amb les possibilitats motrius del seu cos. Que se sentin acompanyats en la identificació i superació de les seves pors. Algunes de les accions que es desenvolupen: saltar, córrer, rodar, 4 recolzaments, equilibris sobreles mans i sobre diferents parts del cos, iniciació a la roda, ponts, piràmides.
Xanques, Monocicles
Malabars: Que els participants coneguin els diferents objectes de malabars i experimentin amb les seves possibilitats segons la seva forma i el seu pes. Algunes de les accions que es desenvolupen: sostenir, llançar, tallar, bloquejar, equilibris amb els objectes, rodar.
Clown: Algunes de les accions que es desenvolupen: actuar, ballar, crear un personatge, reviure emocions.

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!