Sóc la Gemma, mare, educadora i terapeuta emocional. M’apassiona el món interior dels infants i gaudeixo ajudant a les famílies a educar segons les bases de l’Educació Emocional i la Disciplina Positiva.

Sóc fundadora i facilitadora del programa “Exploradors emocionals” per a nens d’infantil i primària, co-creadora del “Repte Educar en Positiu” per a pares, creadora del taller per a famílies “La caixa de les Emocions” i monitora de lleure i acompanyant d’aula de nens amb necessitats educatives especials.

En els meus tallers comparteixo eines pràctiques per a connectar amb els nostres fills i saber realitzar un correcte acompanyament emocional utilitzant eines de Disciplina Positiva, Educació Emocional, Mindfulness i Ioga.

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!