L’objectiu d’aquests casals serà apropar els nens a poder expressar-se, d’una manera creativa i divertida, compartint amb els altres nens i nenes. Tenint en compte que els protocols no els permeten fer moltes de les coses que els agradaria fer, haurem de donar-los espais on poder alliberar tensions de manera constructiva.

La combinació de natura, joc, creativitat i moviment em sembla la millor proposta per integrar-ho. I el fang és un material que ens permet acompanyar-ho, en el fer i desfer, construint, apretant, desgarrant i unint, aigualint i secant, fins que trobin el que busquen. Jugar amb el fang els permetrà divertir-se, deixar anar tensions, embrutar-se, comprendre i construir-se en aquest moment estrany que estem passant. Perquè volem que, encara que conscients que seran uns casals diferents, els nens i nenes passin el millor estiu que estigui a les nostres mans!

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!