L'Escola Sant Cugat és una escola fundada al 1979 i dirigida per la Rosa Lechón i l'Eva Peñuela.

Som una escola en la que som una gran família on treballem i compartim, creixent com a persones. Fem que cada dia sigui una festa, trencant la rutina i donant alegria al teu dia a dia.

La nostra missió és educar als nostres alumnes en les diferents disciplines de la dansa urbana, ensenyant des de la base i fins a convertir-se en ballarins i ballarines. No ens importa si són principiants o no han ballat mai. Aquí ballem tots i totes!

Els valors que defineixen molt bé la nostra filosofia són l'esforç, el respecte i la comunicació.

Treballem amb els/les millors professionals i sobretot millors persones, la majoria d'aquestes formades per la pròpia escola.

La missió de l'escola i que volem transmetre a tots/es els/les nostres alumnes és educar en diferents disciplines de dansa urbana amb l'objetivo de que aprenguin des de la base fins a altres estils derivats d'aquesta, que els ajudaran a tenir una formación completa. Així com a adquirir més conciència del seu cos i de quines coses poden arribar a fer, per exemple, a través de la improvisació i l'expressió corporal.

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!