La Secció de Gimnàstica del CMSC és una escola de gimnàstica rítmica femenina i gimnàstica masculina i acrobàcies. L’objectiu principal és que l’infant gaudeixi de l’activitat i es cohesioni al grup alhora que practica esport, desenvolupa la coordinació, el moviment i l’expressió corporal, el sentit de l’oïda i de l’espai

La gimnàstica rítmica és una disciplina esportiva i artística que combina gimnàstica i dansa. Considerant-se un dels esports més creatius que existeixen, la gimnàstica rítmica busca assolir exhibicions originals, encadenant exercicis difícils sense perdre l’harmonia estètica i l’expressivitat corporal que representa la bellesa del cos en moviment.

Les activitats principals de gimnàstica rítmica és la introducció als aparells (pilota, corda, cèrcol, cinta i masses), la dansa i el treball de col·locació corporal, el desenvolupament de la flexibilitat i els estiraments, la potenciació d’aspectes psicològics com la concentració, la memòria i l’atenció i el treball rítmic i musical a través de les músiques dels balls i actuacions.

  • Esportives
des de 77€

Campus GIMNÀSTICA RÍTMICA (P4 i P5): Catalunya

Casals
de 4 a 6 anys
SANT CUGAT DEL VALLÈS
5 dies — del 26 al 30 de juliol 2021

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!