Helen Doron English és líder mundial en materials especialment dissenyats per a l'ensenyament d'anglès a nens. Ens hem especialitzat en grups petits i hem desenvolupat la mateixa metodologia per adaptar-nos a les exigències de l’ensenyament i els horaris escolars.

La metodologia Helen Doron es basa en un aprenentatge natural de la llengua, un mètode que va desenvolupar la lingüista britànica Helen Doron fa més de 30 anys i actualment és la escola número 1 del món en l’ensenyament d’anglès per a nens i joves. Les principals característiques del mètode són:

El reforç positiu amb l’objectiu de reforçar l’autoestima de l’alumne i crear una predisposició positiva cap a l’aprenentatge. 
L’escolta diària, que s’incorpora, sense forçar, a la vida del nen amb l’objectiu d’afavorir la construcció del llenguatge d’una manera natural. 

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!