KATIA ACADEMY és un projecte que neix dins de l'empresa FIL KATIA, una empresa dedicada a la producció de llana i fil per a teixir a mà. Des de 1950 creiem i defensem el concepte del fet a mà, lligat a la creativitat, el talent personal i el treball manual. A KATIA ACADEMY oferim l'aprenentatge de tot tipus de manualitats tèxtils. Volem fer pedagogia i transmetre als més petits la nostra passió per les llanes i per tot allò fet a mà i amb amor. Als nostres tallers intentem fugir de la velocitat frenètica que ens envolta i ens permetem deixar fluir per les sensacions, les textures, els colors i els detalls. Busquem gaudir del què fem, des de la inspiració, la diversió i la creativitat.

El taller d'activitats tèxtils és una proposta pràctica i creativa per aprendre diferents manualitats tèxtils.

Pensat perquè els infants aprenguin a treballar amb diferents fibres i teixits com la llana, els fils de cotó o les teles, aplicant diverses tècniques tradicionals com el punt, el ganxet, el teler, la costura, el brodat... afavorint un major coneixement del món artesanal del teixit.

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!