MaB Languages dóna resposta a la formació de llengües estrangeres a nens, joves i adults d’una manera efectiva gràcies a l’experiència i formació del nostre equip.

Mitjançant la nostra metodologia, principis pedagògics i objectius, aconseguim que els nostres alumnes no només assoleixin el coneixement desitjat de la llengua estrangera, sinó també aprenguin continguts diversos o específics.

En el cas dels alumnes en edat escolar, aquests continguts estan inclosos en la programació curricular dels seus estudis (infantil, primària o secundària).

A més, tenim com a objectiu arribarà a potenciar i estimular totes les intel·ligències múltiples que tots tenim: la verbal, la lingüística, la visual i espacial, la lògica matemàtica,  la cinestèsica-corporal, la musical, la naturalista i la interpersonal, i així aconseguim millorar el rendiment dels alumnes en molts aspectes de la seva vida.

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

T'aclarim tots els dubtes sobre les activitats d'estiu! Necessites saber més sobre les mesures de prevenció de COVID-19? Els nostres equips estan treballant intensament per preparar el millor estiu per a tothom. Fes-nos una consulta i et respondrem el més aviat possible.

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!